Steklene predelne stene

S steklenimi predelnimi stenami lahko pregradimo prostor in ohranimo svetlost. Uporabne so v poslovnih in bivalnih prostorih. Steklo, ki ga uporabimo, je varnostno kaljeno, prozorno, tonirano barvno ali mat, z dodatki dekorativnih folij ali s peskanimi vzorci. Debeline stekel so 8, 10, 12 mm.

Pri povečanih zahtevah za varnost pa lahko izdelamo dvoslojna lepljena in kaljena stekla. Vmesna folija poveča zvočno izolacijo. Profili za fiskna stekla so aluminijasti, minimalistični, po želji barvani po RAL lestvici.

V Šiško steklarstvu smo glede na izkušnje in težnjo po finančno sprejemljivi izvedbi razvili svoj sistem steklenih pisarniških sten.

Razvili smo aluminijasti podboj za steklena vrata. Odlikuje ga stabilnost tudi pri višini vrat do 3000 mm, nanj je mogoče montirati tudi lesena krila do debeline 40 mm in priključiti fiksna stekla. Za pritrditev na podboj uporabljamo okovje proizvajalcev Dorma Minusco, GM.

Vertikalne spoje med fiksnimi stekli izvedemo z estetsko izdelanimi prozornimi akrilnimi letvicami. Fiksna stekla so vgrajena v alu U profile in zatesnjena. Na željo kupcev lahko ponudimo masivnejše profile za fiksna stekla dvodelne izvedbe s tesnili v barvi aluminija.

Če nimate potrebe po tesnjenju, vam nudimo klasično izvedbo steklenih sten z vrati s talnim zapiralom ali z nihajnimi sponami.

Steklena vrata so lahko nihajna, krilna z ALU podbojem ali drsna.

Vas zanima več? Povprašajte nas!