• Domov / Steklene stene in vrata

Steklene stene in vrata

Steklo je odličen material za prostore, za katere želimo, da ostanejo odprti in svetli. S steklenimi stenami in steklenimi vrati boste ohranili svetlobo, ki bo lepo prehajala med različnimi prostori, hkrati boste prostore tudi optično povečali. Steklene predelne stene in steklena vrata se najpogosteje uporabljajo v poslovnih prostorih, kjer želimo ohraniti vizualni stik med sodelavci, pregled nad delovnim prostorom ali pa so steklene predelne stene učinkovita rešitev za čim večji izkoristek naravne svetlobe. V domovih se predelne stene najpogosteje uporablja v modernih arhitekturah ker so stanovanja grajena po principu širokega odprtega prostora z veliko svetlobe.

Veliko sodobnih domov in poslovnih prostorov se odloči za tak način delitve, saj prostori bolj dihajo in so med seboj bolj povezani. V Šiško steklarstvu lahko naročite predelne stene in steklena vrata po meri z različnimi tehnikami zapiranja.

Za vrata in stene običajno uporabljamo kaljena varnostna stekla debelin 8 ali 10 mm. Stekla so prozorna, barvna ali jedkana, z možnostjo dodatnih dekoracij: gravur, peskanih motivov, okrasnih nalepljenih kock … Pri izdelavi upoštevamo značilnosti prostora, vaše želje in potrebe. Steklo je lahko povsem prozorno, tonirano ali mat. Razvili smo tudi lasten sistem steklenih pisarniških sten, ki se odlično obnesejo za pregrajevanje prostorov. Dopolnite jih z različnimi vrstami steklenih vrat kot so steklena nihajna vrata, steklena vrata na podboju ali steklena drsna vrata. Poleg steklenih vrat in sten, nudimo seveda tudi primerna okovja za steklena vrata.

Galerija

Vas zanima več? Povprašajte nas!