Steklena drsna vrata

Steklo dana-danes velja za moderen in priljubljen material tudi pri stavbnem pohištvu. Steklo lahko predelujemo in prilagodimo skoraj na vsako obliko in velikost po potrebi. V stavbnem pohištvu steklo omogoča prehajanje pogleda in prehod svetlobe a prepreči fizični prehod.

Stekleni izdelki so dan danes estetsko dovršeni, so vsakdanji del interierja tako v poslovnem kot domačem svetu. Posebno noto interierju prav gotovo dajo steklena vrata, saj je to del pohištva s katerim smo v samem stanovanju največkrat v stiku. Steklena vrata, pa najsi-bodo drsna ali nihajna so postala nepogrešljiv element modernih domov.

Notranja steklena drsna vrata so idealna rešitev tam, kjer želite, da vam vrata pri odpiranju ne zavzamejo veliko prostora, npr. v manjših prostorih ali za izhode na teraso. Drsna vrata so lahko enokrilna, enokrilna s fiksnim delom in dvokrilna s sinhronim odpiranjem.

Pri drsnih vratih lahko poleg vrste stekla izbirate tudi drsno vodilo, ročaj in ključavnico. Uporabljamo okovje priznanih proizvajalcev kot so Dorma, Minusco, Häfele.

Vodila montiramo na strop ali steno. Vodila imajo tudi opcijo mehkega “soft” zapiranja.

Notranja steklena drsna vrata se velikokrat uporabijo tudi v stanovanjih kot pregrada med kuhinjo in dnevno sobo. Takšna vrata fizično zaprejo prostor po potrebi, vendar dopuščajo vizualno prehajanje med prostori.

Vodilo

Najpogosteje uporabljamo vodila proizvajalcev Geze in Dorma.

Talno vodilo

Ročaj

Lahko se odločite za kovinski ročaj po vaši izbiri ali za ročaje, prikazane na spodnjih fotografijah. Pri uporabi le-teh lahko vrata maksimalno odprete.

 

Vas zanima več? Povprašajte nas!