Über uns

Dobrodošli v svetu stekla

Živimo in delamo s steklom. Načrtujemo, svetujemo, izdelamo in montiramo tuš kabine, steklena vrata in stene, nadstreške, ograje, pohodna stekla in ogledala. Naša izurjena in dobro uigrana ekipa, moderni strojni park in sledenje trendom v steklarski stroki omogočajo, da kvalitetno opravimo svoje delo in kdaj naredimo tudi kaj nemogočega.

Steklo je naša nedokončana zgodba. Navdihuje nas s svojo čistostjo in neizčrpno možnostjo uporabnosti in oblikovanja.

Družinsko podjetje

Smo družinsko podjetje z več kot 50-letno tradicijo. Z obrtno dejavnostjo je leta 1965 začel Jože Šiško, tradicijo nadaljujeta sinova Borut in Gregor. Leta 2015 smo izdali publikacijo 50 let Šiško steklarstva (link), v kateri smo kronološko predstavili mejnike razvoja in hkrati začrtali strategijo in vizijo podjetja.

4.000 m² poslovnih prostorov in moderna tehnologija omogočajo 22 zaposlenim, da dobro opravljamo svoje delo in nenehno osebno rastemo. Letno obdelamo približno 500 ton ravnega stekla, ki je vgrajeno na letališčih, v luksuznih ladjah, hotelih in trgovinah, v sakralnih objektih, individualnih hišah in v muzejskih vitrinah doma in po svetu.

Pri projektih na področju notranje opreme in opremljanja poslovnih prostorov sodelujemo s projektanti in arhitekturnimi biroji, da bi že pri načrtovanju našli ustrezne rešitve. To nam pomaga pri pridobitvi poslov, ker imamo potem predvidene rešitve in ustrezne reference. Leta 2018 smo zgradili nove poslovne prostore, ki omogočajo dodatno posodobitev dela in nadaljnji razvoj.

Poslanstvo in vizija

V podjetju uspešno sledimo svojemu poslanstvu in viziji. Nenehno posodabljamo proizvodnjo, izdelke nadgrajujemo z novimi trendi in dosežki v steklarski stroki. Čutimo se zavezani skrbi za okolje, zato imamo najsodobnejšo čistilno napravo za tehnološke odpadne vode. Vseskozi smo tudi družbeno odgovorni, tako namenjamo donatorska sredstva humanitarnim organizacijam, ljudem v stiski in raznim društvom.

Soziale Verantwortung des Unternehmens

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Naše vrednote

Kakovost

Naše izkušnje, znanje in sodoben način poslovanja so vtkani v naše izdelke.

Odzivnost

Hitro se odzivamo pri izdelavi ponudb in pri izvedbi.

Prilagodljivost

Prilagajamo se zahtevam naročnikov. Tudi izven cone »udobja« se lotimo vseh izzivov.

V korak s časom

Proizvodnjo nenehno posodabljamo. Poskrbimo, da je delovno okolje za delavce prijazno in ne obremenjuje okolja.