• Domov / Steklene tuš kabine

Steklene tuš kabine

Izdelujemo različne tipe steklenih tuš kabin po meri.

Od kar so tuš kabine nastale pa do danes, se je uporaba steklenih tuš kabin eksponentno povečala. Prvotno so bile tuš kabine namenjene predvsem starejšim, ki so imeli težave s plezanjem v kad in pa stanovanjem, ki so imela majhno prostornino v kopalnici. Dan-danes se vedno več oseb odloča za uporabo oziroma vgradnjo steklene tuš kabine. Le te danes niso več omejene na velikost 80×80 cm, tla ne potrebujejo biti več plastična, njihova velikost in oblika sta popolnoma prilagodljivi željam uporabnika oziroma kupca.

Steklene tuš kabine so danes med zaželeno urbanistično opremo zaradi modernega, elegantnega videza, enostavne uporabe, enostavnega čiščenja in ker preprečujejo vodi, da bi škropila preostali del kopalnice. Moderne kabine imajo lahko popolnoma prozorne ali pa delno in polno matirane steklene stene in vrata za tuš. V kolikor se odločite za vzorce na steklu so tudi ti izvedljivi.

Izdelujemo jih iz 8-10mm kaljenega varnostnega stekla. Lahko so z enokrilnimi ali dvokrilnimi steklenimi vrati za tuš, ki se odpirajo v obe smeri, nihajno ali pa samo v eno stran. V posebnih primerih uporabimo tudi sistem z drsnimi krili. Vedno bolj pa so moderne pri tušu samo fiksne steklene stene, tako imenovane WALK-IN. Dimenzije tuš kabine popolnoma prilagodimo vašemu prostoru in željam.

Tipi steklenih tuš kabin

  • fiksna tuš stena
  • tuš vrata
  • kotna tuš stena
  • tuš stena z drsnimi vrati

Zaščitni premaz

Za optimalno zaščito pred vodnim kamnom in umazanijami vam steklo na vratih ali stenah lahko premažemo z zaščitnim čistilnim sredstvom BriteGuard® nemškega proizvajalca Bohle. S premazom BriteGuard® steklo dobi zaščitni sloj, ki omogoča hitrejše odtekanje vodnih kapljic in preprečuje nabiranje vodnega kamna ter ostalih umazanij.

Galerija

Vas zanima več? Povprašajte nas!