Steklena vrata na podboju

Nudimo vam steklena krila, ki jih montirate na podboj. Ta je lahko lesen ali iz aluminija. Za razliko od nihajnih kril, steklena vrata na podboju omogočajo boljše tesnenje. Aluminijast podboj je minimalističen, običajno natur eloksiran, srebrne barve, po naročilu prašno barvan.

Aluminijasti podboj za steklena vrata, odlikuje stabilnost tudi pri višini vrat do 3000 mm, nanj je mogoče montirati tudi lesena krila do debeline 40 mm in priključiti fiksna stekla. Za pritrditev na podboj uporabljamo okovje proizvajalcev Dorma Minusco, GM. Steklena vrata na podboju imajo običajno dva tečaja in ključavnico s kljuko. Steklo je po-navadi debelin 8 ali 10 mm, varnostno kaljeno, prozorno, barvno tonirano, satinirano, z dekorativnimi folijami ali peskanimi vzorci.

V kolikor želite steklena vrata ali druge steklene izdelke, ki niso standardnih dimenzij nas kontaktirajte za pogovor o steklih po meri.

Naše stranke želijo pri prenovi stanovanj lesena krila vrat večkrat zamenjati s steklenimi. To je možno v primeru, če je brazda v utoru vsaj naslednjih dimenzij:

Detajl podboja

Za dodatne informacije prelistajte naš Katalog steklenih vrat Sisko.

Vas zanima več? Povprašajte nas!